165+ Apple Watch Pictograms Uitstekend

165+ Apple Watch Pictograms Uitstekend. Dit verdwijnt vanzelf zodra het een signaal herwint en geen interactie nodig heeft. Een van de handigste functies van de apple watch is de statuspictogrammen vanaf de bovenkant van het scherm, die ons snel en in één oogopslag op onze smartwatch vertellen of we dat hebben niet. De apple watch heeft ook een aantal handige slotpictogrammen om u te vertellen dat uw apple watch is vergrendeld. Het opnieuw koppelen van uw apple watch is eenvoudig en duurt slechts enkele ogenblikken. Daar ziet u het pictogram met de rode stip en een paar andere.

3713223

Coolste 3713223

Tik op de apple watch op het pictogram i. Dit verdwijnt vanzelf zodra het een signaal herwint en geen interactie nodig heeft. Het blauwe hangslot betekent dat je apple watch op slot zit.

Het opnieuw koppelen van uw apple watch is eenvoudig en duurt slechts enkele ogenblikken.

Dit verdwijnt vanzelf zodra het een signaal herwint en geen interactie nodig heeft. Een van de handigste functies van de apple watch is de statuspictogrammen vanaf de bovenkant van het scherm, die ons snel en in één oogopslag op onze smartwatch vertellen of we dat hebben niet. De apple watch heeft ook een aantal handige slotpictogrammen om u te vertellen dat uw apple watch is vergrendeld. Een belangrijk onderdeel van de apple watch zijn meldingen. Dit pictogram verdwijnt zodra het weer verbinding krijgt en wordt vervangen door de groene stippen zoals hierboven. Dit is echter eenvoudig op te lossen.

3713223

Apple icoon van blauwgroen waterdruppel.. Apple icoon van blauwgroen waterdruppel. Een van de handigste functies van de apple watch is de statuspictogrammen vanaf de bovenkant van het scherm, die ons snel en in één oogopslag op onze smartwatch vertellen of we dat hebben niet. De apple watch heeft ook een aantal handige slotpictogrammen om u te vertellen dat uw apple watch is vergrendeld.. Tik op de iphone op apple watch handmatig koppelen onder het venster om de code te scannen.

Popular posts from this blog

Anycubic Slicer Program

Collectie 60 Ejemplos Figuras Openscad Vers